Showtuin

Alle soorten en maten

Sierbestratingen zijn te verkrijgen in alle soorten en maten. VSB Groep heeft voor u een selectie gemaakt van de mooiste bestratingen. In onze modeltuin krijgt u tevens een goede indruk van de manieren waarop u waaltjes, dikformaten of keiformaten (allen gebakken bestrating) kunt straten. Brengt u een bezoek aan onze modeltuin op zaterdag? Dan krijgt u een verse appelflap bij de koffie.
Voor zowel nieuwe als oude sierbestratingen bent u bij de VSB Groep aan het juiste adres. Bent u geïnteresseerd in bestrating, maar niet in de gelegenheid om onze modeltuin te bezoeken? Op verzoek versturen wij u graag een paar voorbeeldstenen.

Grote voorraad

VSB Sierbestratingen, onderdeel van VSB Groep, levert bijna alle bestratingsmaterialen uit voorraad. Zo zijn er bij VSB Sierbestratingen minimaal 75 partijen oude gebakken bestrating op voorraad. Partijen lopen uiteen van 500 tot 5.000 m². De grote voorraad is de kracht van VSB Sierbestratingen. Alle partijen liggen netjes gescheiden in daarvoor gemaakt vakken. Daarom kan VSB Sierbestrating grote partijen oude bestratingen leveren uit 1 partij, dus niet meerdere partijen door elkaar heen gemengd.

In alle rust

U kunt gerust uw kinderen meenemen als u de VSB Sierbestrating bezoekt. Voor kleine kinderen hebben we speciaal een speelhoek ingericht.
Neem contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder en voorzien u van advies m.b.t. de aanleg van de bestrating in uw tuin.

Een impressie van VSB sierbestrating