Betalen

1. Op welke manier kan ik betalen?
iDEAL
U kunt uw bestelling vooraf betalen met iDEAL. Dat betekent dat u het volledige bedrag of een aanbetaling van 25 % betaalt voor ontvangst van uw bestelling. Deze manier van betalen is eenvoudig, veilig en snel.

Overmaken via internetbankieren
Wanneer u ervoor hebt gekozen om vooruit te betalen via internetbankieren, dan kunt u dat op dezelfde manier doen als uw andere internet betalingen. Let hierbij op dat u uw ordernummer vermeld in het betalingskenmerk.

Contant of per pin VSB kantoor
Wanneer u materialen komt bestellen of afhalen bij ons op het bedrijf, kunt u er ook voor kiezen de bestelling op kantoor contant of per pin te voldoen. Wij accepteren geen biljetten van € 500 en € 200.
 
2. Hoe werkt betalen via iDEAL?
iDEAL kunt u betalen via uw eigen bank. U rekent dan af binnen uw vertrouwde internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich hiervoor hoeft aan te melden. 
Zo werkt het 
Wanneer u gebruikmaakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank, dan kunt u gebruik maken van iDEAL.
U plaatst uw bestelling in het winkelwagentje. U kunt vervolgens kiezen om te betalen met iDEAL. U wordt doorgeleid naar uw eigen internetbankieromgeving, waar uw betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en doe een betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Wij krijgen dan bericht dat de bestelling is betaald. Als u uw e-mailadres opgeeft, ontvangt u via e-mail een bevestiging van de bestelling. 

3. Hoe lang duurt het voordat mijn betaling is verwerkt?
Betalingen via iDEAL worden direct verwerkt. De gemiddelde tijd voor het verwerken van betalingen via internetbankieren is 2 werkdagen. Betalingen rechtstreeks gedaan via een betalingsformulier bij de bank kennen een verwerkingstijd tussen de 5 en 10 werkdagen.

Is uw betaling na de bovengenoemde periodes nog niet verwerkt of klopt er iets niet? Neem dan even contact met ons op. We lossen het dan zo snel mogelijk voor u op.

4. wat zijn handelingskosten?
Handelingskosten bestaan uit het handmatig pallets stapelen/afpassen, het omhoezen en het klaarzetten van uw bestelling.