Afwerking
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Kleur
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Afmeting
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Prijs
Actiepartijen

Actiepartijen

Ontdek onze geweldige actiepartijen van oude en nieuwe gebakken klinkers, tegels en overige tuinmaterialen!

Het opnieuw bestraten van uw tuin kan een kostbare klus zijn. Dus wanneer u op zoek bent naar een kosteneffectieve manier om uw tuin of oprit van een nieuwe look te voorzien bent u hier aan het juiste adres. Bij VSB Bestrating vindt u hoogwaardige bestratingsmaterialen en tuinbenodigdheden tegen onweerstaanbare prijzen. Op deze manier zult u altijd binnen uw budget kunnen blijven.

60 artikelen

Actiepartijen:

In onze actiepartijen vindt u al onze partijen met een unieke voorraad en uitstraling die wij kunnen aanbieden tegen mooie prijzen.
Al deze partijen zijn snel en uit eigen voorraad leverbaar door heel Nederland en de Benelux.

In deze partijen zit voor elk project een gewenste klinker. Voor die tijdloze, klassieke uitstraling hebben we een prachtig assortiment nieuw gebakken klinkers. Deze klinkers zijn met zorg vervaardigd en bieden een charme die met de jaren alleen maar mooier wordt.

Bent u op zoek naar een verweerde, rustieke look? Dan zijn onze oude klinkers de perfecte keuze voor u. Elke klinker heeft een unieke geschiedenis en charme, waardoor uw tuin direct karakter krijgt. Daarnaast bieden we natuursteen klinkers aan, die bekend staan om hun natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Natuursteen wordt met de jaren alleen maar mooier en geeft uw tuin een exclusieve en luxueuze uitstraling.

Naast deze mooie actiepartijen vindt u in onze webshop ook nog betontegels, siergrind en split. Of u nu een moderne, klassieke of landelijke stijl voor ogen heeft, bij VSB Sierbestrating vindt u altijd de juiste materialen om uw droomtuin te realiseren.

Kom langs of bezoek onze webshop en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van de perfecte tuin. Wij staan klaar om u te adviseren en samen met u de beste keuzes te maken voor uw tuinproject.