VSB Groep nu geheel CO2 neutraal!

 

Vanaf 16 april 2019 is VSB Groep op één van haar locaties geheel CO2 neutraal!
Door de bouw van een nieuw kantoor en bedrijfsloods die voldoen aan de nieuwste eisen, is er op deze locatie geen aardgas meer nodig.
Door gebruik te maken van zonnepanelen die voldoende elektriciteit opwekken voor de gehele locatie, is de energiebehoefte CO2 neutraal geworden.

Deze locatie, 30.000m² groot, herbergt de voorraad van allerlei soorten gebakken bestratingsmaterialen, zowel oud als nieuw.
Gebakken klinkers zijn superieur in duurzaamheid. Een gebakken klinker gaat gemiddeld 125 jaar mee, maar soms wel 250 jaar.
Alles wordt gesorteerd en gepalleteerd naar klantwens. Door te kiezen voor gebakken klinkers levert U een positieve bijdrage aan het milieu.
De reststoffen die overblijven na sortering worden gebroken en tot gebroken puin verwerkt, ook weer een 0-situatie en een CO2 verlaging tot gevolg.

Zo werkt de VSB Groep aan een beter milieu zonder dat de kwaliteit en service naar haar klanten verminderd. In tegendeel, dat is prioriteit nummer één.
Directie VSB Groep is dan ook voornemers op haar andere locaties het zelfde traject in te zetten om ook hier een CO2-neutrale situatie te bereiken.

Samengevat willen wij de toekomst in met een beter milieu. Doe met ons mee en wordt onze volgende klant!