Natuursteen tegels

Tegelrek 1 buiten

1. Black to Paradise; Leisteen tegel
De tegel Black to Paradise is een Braziliaanse leisteen terrastegel. De structuur van de tegel creëert een paradijselijk gevoel in uw tuin. Leisteen kenmerkt zich door de ruwe gelaagde structuur. De tegel heeft een mooie matte afwerking. Black to Paradise is een gekalibreerde tegel, wat betekent dat de dikte van de tegels nagenoeg gelijk is.

Black to paradise leisteentegels zijn verkrijgbaar in de maten (prijzen zijn ex BTW):
80×80          €58,-     per m²

2. Chinees hardsteen peppery black &
3. Chinees hardsteen purely charming

Chinees hardsteen is van nature een grijze tegel met witte fossielen. Deze stenen zijn miljoenen jaren geleden gevormd en deze unieke structuur is dan ook het kenmerk van deze tegel. Het materiaal is van uitstekende kwaliteit en is voor buiten in verschillende toepassingen zeer geschikt. De tegel heeft een tijdloos karakter.

Onze Peppery black tegel is verzoet, wat inhoud dat de oppervlakte glad is afgewerkt en een matte glans heeft. De tegel is donker van kleur. Verkrijgbaar in de volgende maten (prijzen zijn ex BTW):

50×50          €50 ,-   per m²
60×60          €51,-    per m²

De Purely charming daarentegen is gevlamd en geborsteld afgewerkt. Hierdoor voelt de tegel ruwer aan dan de Peppery black en is daarnaast veel lichter van kleur.
Verkrijgbaar in de volgende maten (prijzen zijn ex BTW):

50×50           €51,-   per m²
60×60          €53,-    per m²
80×80          €68,-    per m²

Tegelrek 2 buiten
4. Crystal Night; Moderne en kwalitatief hoge basalt tegel
Creëer een luxueuze uitstraling met de exclusieve verzoete basalt Crystal Night tegel. De tegel is verzoet afgewerkt, wat betekent dat de oppervlakte van de tegel glad is en een matte glans heeft. De tegel past goed in een moderne tuin, maar is ook erg mooi te combineren met oude bestratingsmaterialen.

Crystal Night basalttegels zijn verkrijgbaar in de volgende maten (prijzen zijn ex BTW):
60×60     €83,-  per m²
80×80     €95,-  per m²
30×80     €73,-  per m²

5. Northern Light;  Onze Northern Light natuursteen tegel bestaat volledig uit graniet.  Graniet ontstaat wanneer magma langzaam ondergronds stolt, langzaam genoeg om kristallen te laten ontstaan. Dit resulteert dan ook in een harde, slijtvaste, vorstbestendige en bovenal duurzame tuintegel. De tegels zijn op maat gezaagd en vervolgens met een vlammenwerper verhit. Door de warmte ontstaat er een specifieke structuur van de tegel. Daarnaast zijn de tegels geborsteld waardoor een mooi strak reliëf ontstaat. De tegels kenmerken zich door hun hardheid, waardoor ze erg slijtvast zijn.

Northern Light graniettegels zijn verkrijgbaar in de volgende maten (prijzen zijn ex BTW):
50×50    €46,-   per m²
60×60    €47 ,-  per m²
30×80    €45,-   per m²
80×80    €53,-   per m²

6. Graphy Black; natuursteentegel
De Graphy Black is een uitzonderlijk exclusieve natuursteentegel gemaakt van basalt. Basalt is een stollingsgesteente dat snel afkoelt. Hierdoor hecht vuil zich nauwelijks aan de tegel en is deze zeer vlekbestendig. Daarnaast is de tegel niet overmatig gevoelig voor krassen. Kwaliteit met het oog op de toekomst, en een terras met minimaal onderhoud!

Graphy black basalttegels zijn verkrijgbaar in de volgende maten (prijzen zijn ex BTW):
60×60   €90,-  per m²
30×80   €98,-  per m²
80×80   €73,-  per m²

Zéér exclusief, wordt vooral gebruikt bij kastelen en grote oppervlakten:

Aziatisch blauwsteen is  te verkrijgen in de volgende afmetingen  (prijzen zijn ex BTW):
60x90x3                            €57.50 per m²
Groot wildverband          €57.50 per m² (1 module is 3.24m2, bestaande uit: 2stuks 60x90x3 – 4 stuks 60x60x3 – 2 stuks 60x30x3 – 4 stuks 30x30x3).

* Natuursteenprijzen kunnen fluctueren, VSB Groep behoudt zich daarom het recht deze prijzen te wijzigen. Neem contact met ons op indien u natuursteen bestellen wilt.