showtuin vsb sierbestratingen

Mooi krantenartikel over ons!

DRUTEN – VSB Sierbestratingen is tweede pinksterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur. De showtuin is ook dit jaar weer voorzien van de nieuwste trends op het gebied van sierbestrating. Daarnaast zijn er verschillende interessante acties en aantrekkelijke restpartijen.

showtuin vsb sierbestratingen

In de showtuin van VSB Sierbestratingen vindt u allerlei maten en kleuren stenen. Oude stenen direct uit historische weggetjes in de binnensteden, of nieuwe stenen direct vanuit de fabriek. Enkel en alleen gebakken materiaal, aan betonstenen doet VSB niet. Zij richten zich hiermee dan ook op het midden en hoog segment en willen enkel en alleen kwaliteit leveren. Bij een kwalitatieve steen hoort een keramische of natuursteen tegel. Daarnaast bieden zij voor hen die hier de voorkeur aan geeft ook verschillende van de betere betontegels. Denk hierbij aan betontegels met impregnatie, coating en/of UV-bescherming.

Van origine is VSB Sierbestratingen, onderdeel van VSB Groep, de grootste leverancier van oude gebakken stenen, ook wel klinkers genoemd. Deze worden opgeslagen in gigantische bunkers op hun opslag van vier hectare. Na verloop van jaren zijn zij ook de grootste klant geworden van verschillende steenfabrieken door heel Nederland. Deze nieuw gebakken stenen worden in grote getale op voorraad gezet, tegen interessante tarieven ingekocht en daarmee ook verkocht.

De oude, gebruikte stenen zijn niet de enige producten die VSB uit de oude binnensteden laat verdwijnen met hun opvallende gele shovels. De natuursteen keien, ook wel kasseien of kinderkoppen genoemd, moeten er ook aan geloven. In de showtuin van VSB zijn dan ook alle mogelijke natuursteen kasseien te vinden. Perfect voor een unieke, degelijke oprit of juist contrasterend als kantopsluiting. Aanvullend met ledverlichting, natuursteen trapblokken, muurblokken, bunkers vol met grind en zand bieden zij alles voor een luxueuze tuin of oprit.

Dit familiebedrijf, waarin vader, moeder, dochter, zoon, broers en neven meewerken, staat zes dagen per week voor haar klanten klaar. Ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 en zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Ook tweede pinksterdag is VSB Sierbestratingen geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

VSB Sierbestratingen is met hun showtuin gelegen aan de Kerkstraat 34 in Druten. Haar opslag en afhaalcentrum bevindt zich op een andere locatie en is alleen onder begeleiding toegankelijk. Kijk voor meer informatie en het assortiment op vsb-sierbestratingen.nl