Afwerking
Kleur
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Afmeting
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Prijs
Waaltjes Oude Gebakken Klinkers

Waaltjes Oude Gebakken Klinkers

Bij VSB Sierbestratingen brengen wij de charme van vervlogen tijden tot leven met onze oude waaltjes klinkers. Of u nu een oprit met karakter wilt creëren, een authentiek terras wilt realiseren, of een uniek tuinpad wilt aanleggen, onze oude waaltjes voegen een vleugje geschiedenis toe aan uw tuin.

Onze bestratingsmaterialen zijn niet slechts stenen; het zijn tijdloze verhalen die duurzaamheid en authenticiteit combineren. De oude waaltjes klinkers van VSB worden met zorg geselecteerd om een oprit of terras te vormen dat niet alleen mooi is, maar ook bestand tegen de tand des tijds.

Kies voor een oprit die vertelt over de rijke geschiedenis van de bestrating. Onze oude waaltjes klinkers zijn niet alleen duurzaam, maar stralen ook authenticiteit uit, waardoor uw tuin een uniek karakter krijgt. Bij VSB Sierbestratingen staan we klaar om u te helpen uw visie van een klassieke en duurzame tuin te verwezenlijken.

Wij begrijpen dat elk stuk steen een verhaal vertelt. Daarom bieden we een breed assortiment oude waaltjes klinkers die passen bij verschillende stijlen en smaken. Creëer een tijdloos terras of een karaktervolle oprit met onze bestratingsoplossingen.

Kies voor duurzaamheid, kies voor authenticiteit – ontdek de wereld van oude waaltjes klinkers bij VSB Sierbestratingen. Transformeer uw tuin en beleef de unieke schoonheid van stenen met een geschiedenis.

14 artikelen
Oude Gebakken Waaltjes, Bont
57,50 exclusief BTW
69,58 / m2
"Beilen" Oude Gebakken Waaltjes
57,50 exclusief BTW
69,58 / m2
"Dokkum" Oude Gebakken Waaltjes
52,48 exclusief BTW
63,50 / m2

Oude gebakken klinkers:

Oude gebakken klinkers zijn gemaakt van klei of leem en werden vroeger gebakken in steenovens, gestookt op kolen of hout. De temperatuur in de oven was hierbij nooit overal exact hetzelfde, waardoor unieke kleurschakeringen ontstonden. Geen oud gebakken klinker is hetzelfde.

Stenen met Historie worden ze ook wel genoemd. Ze komen uit straten en pleinen, waar vroeger paard met wagen overheen is gegaan.

Oud gebakken klinkers zijn authentiek en met geen andere steen te vergelijken. Ze bieden de volgende voordelen:

  • Ze bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, waardoor ze als milieuvriendelijk  worden beschouwd en ze zijn kleurecht.
  • Ze zijn bestand tegen vorst en tegen strooizout
  • Algen hebben minder kans om te groeien, waardoor de kans op groene aanlag klein is
  • Door hun lange levensduur, zijn ze zeer duurzaam
  • Ze hebben “de tand des tijds “ doorstaan en worden alleen maar mooier
  • Het is een goede investering omdat ze hun waarde behouden

Nieuw gebakken klinkers worden op een moderne manier geproduceerd en zijn hierdoor strakker. Om de charme van oud gebakken klinkers te creëren bij nieuw gebakken klinkers worden deze soms getrommeld om een vergelijkbare aanblik te verwezenlijken. Ook nieuw gebakken klinkers vindt u terug in ons assortiment. Neem een kijkje en ontdek welke klinkers het beste aansluiten bij uw wensen.

Door te kiezen voor de oud gebakken klinkers van VSB Sierbestrating profiteert u niet alleen van de praktische voordelen, maar ook van het exclusieve, luxe en tijdloze karakter dat onze klinkers bieden.