Afwerking
Kleur
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Afmeting
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Prijs
Keiformaat Oude Gebakken Klinkers

Keiformaat Oude Gebakken Klinkers

Ontdek de kracht van keiformaat klinkers, de robuuste keuze voor indrukwekkende bestrating. Deze stenen, bekend om hun robuustheid en grotere formaat, tillen bestrating naar een nieuw niveau. Of u nu een ruime oprit wilt aanleggen of een groter oppervlak wilt bedekken, keiformaat klinkers bieden de perfecte oplossing.

In vergelijking met andere klinkers zijn keiformaat stenen niet alleen groter, maar ook substantieel robuuster. Dit maakt ze ideaal voor projecten waar zwaardere belastingen, zoals voertuigen op een oprit, een rol spelen. Met deze stenen krijgt uw tuin niet alleen een solide uitstraling, maar ook de duurzaamheid die nodig is voor langdurig gebruik.

De veelzijdigheid van keiformaat klinkers komt tot uiting in hun vermogen om grotere oppervlaktes te bedekken zonder concessies te doen aan de esthetiek. Of het nu gaat om het creëren van een imposante oprit of het bestraten van een uitgestrekt terras, deze stenen voegen een vleugje klasse toe aan elke omgeving.

20 artikelen
"Twisk" Oude Gebakken Keiformaat
31,98 exclusief BTW
38,70 / m2
"Emmen" Oude Gebakken Keiformaat
28,02 exclusief BTW
33,90 / m2

Oude gebakken klinkers:

Oude gebakken klinkers zijn gemaakt van klei of leem en werden vroeger gebakken in steenovens, gestookt op kolen of hout. De temperatuur in de oven was hierbij nooit overal exact hetzelfde, waardoor unieke kleurschakeringen ontstonden. Geen oud gebakken klinker is hetzelfde.

Stenen met Historie worden ze ook wel genoemd. Ze komen uit straten en pleinen, waar vroeger paard met wagen overheen is gegaan.

Oud gebakken klinkers zijn authentiek en met geen andere steen te vergelijken. Ze bieden de volgende voordelen:

  • Ze bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, waardoor ze als milieuvriendelijk  worden beschouwd en ze zijn kleurecht.
  • Ze zijn bestand tegen vorst en tegen strooizout
  • Algen hebben minder kans om te groeien, waardoor de kans op groene aanlag klein is
  • Door hun lange levensduur, zijn ze zeer duurzaam
  • Ze hebben “de tand des tijds “ doorstaan en worden alleen maar mooier
  • Het is een goede investering omdat ze hun waarde behouden

Nieuw gebakken klinkers worden op een moderne manier geproduceerd en zijn hierdoor strakker. Om de charme van oud gebakken klinkers te creëren bij nieuw gebakken klinkers worden deze soms getrommeld om een vergelijkbare aanblik te verwezenlijken. Ook nieuw gebakken klinkers vindt u terug in ons assortiment. Neem een kijkje en ontdek welke klinkers het beste aansluiten bij uw wensen.

Door te kiezen voor de oud gebakken klinkers van VSB Sierbestrating profiteert u niet alleen van de praktische voordelen, maar ook van het exclusieve, luxe en tijdloze karakter dat onze klinkers bieden.