Afwerking
Kleur
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Afmeting
Prijs
Waaltjes Nieuw Gebakken Klinkers

Waaltjes Nieuw Gebakken Klinkers

Bent u op zoek naar bestrating met een vleugje traditionele schoonheid? Stap in de wereld van authenticiteit met onze nieuw gebakken waaltjes. Ontdek waarom deze charmante stenen de perfecte keuze zijn voor uw project.

Waarom Nieuw Gebakken Waaltjes?
Onze nieuw gebakken waaltjes zijn niet zomaar stenen; ze vertegenwoordigen een tijdloze ambacht. Hun karakteristieke uitstraling voegt een vleugje klassieke schoonheid toe aan elke tuin. 

Authenticiteit in Elk Detail
Bij VSB Sierbestratingen geloven we in het behouden van authenticiteit. Onze nieuw gebakken waaltjes worden met zorg vervaardigd, zodat ze de authentieke uitstraling niet verliezen,

Veelzijdige Toepassing
Of u nu een terras, tuinpad of oprit wilt verfraaien, nieuw gebakken waaltjes passen zich moeiteloos aan. Hun veelzijdigheid maakt ze geschikt voor diverse projecten. 

Advies op Maat van VSB Sierbestratingen
Wij begrijpen dat elke bestrating een persoonlijke keuze is. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen, of het nu gaat om kleur keuze, patroonselectie of praktische overwegingen. 

Ontdek de tijdloze schoonheid van nieuw gebakken waaltjes bij VSB Sierbestratingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor bestrating die niet alleen authentiek is, maar ook een blijvende indruk achterlaat!

27 artikelen
"Mix 12" Nieuw Gebakken Waaltjes
39,96 exclusief BTW
48,35 / m2
"Mix 19" Nieuw Gebakken Waaltjes
42,93 exclusief BTW
51,95 / m2
"Alem" Nieuw Gebakken Waaltjes
47,93 exclusief BTW
58,00 / m2
"Demi" Nieuw Gebakken Waaltjes
43,51 exclusief BTW
52,65 / m2
"Metis" Nieuw Gebakken Waaltjes
46,49 exclusief BTW
56,25 / m2
"Merel" Nieuw Gebakken Waaltjes
44,01 exclusief BTW
53,25 / m2
"Isabel" Nieuw Gebakken Waaltjes
48,51 exclusief BTW
58,70 / m2

Nieuw gebakken klinkers:

Bij VSB Sierbestratingen bieden we een uitgebreid assortiment aan nieuw gebakken klinkers. Deze klinkers worden op een moderne manier geproduceerd en zijn hierdoor maatvaster en strakker. Nieuwe klinkers zijn in 2 varianten te verkrijgen, getrommeld en ongetrommeld. Getrommeld houdt in, dat de ‘scherpe’ kantjes er vanaf worden getrommeld en ze zo de uitstraling krijgen van oude klinkers. Of u nu dus op zoek bent naar waaltjes, dikformaten of keiformaten, bij ons vindt u altijd de perfecte klinker voor uw project. Bekijk ook ons nieuwe huismerk gebakken bestrating, zoals de Mix 12, Mix 19 of de Arkelstijn!

Voordelen van Gebakken Klinkers

Gebakken klinkers bieden diverse voordelen die ze tot een populaire keuze maken voor bestrating:

  • Duurzaamheid: Gebakken klinkers zijn extreem duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor ze lang meegaan.
  • Kleurechtheid: De kleuren van gebakken klinkers blijven jarenlang mooi en vervagen niet door de zon.
  • Milieuvriendelijk: Ze worden gemaakt van natuurlijke materialen en zijn recyclebaar.
  • Onderhoudsvriendelijk: Ze zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, wat zorgt voor een blijvend nette uitstraling.

Of u nu een klassiek tuinpad of een moderne oprit wilt aanleggen, onze klinkers bieden de veelzijdigheid die u nodig heeft. Naast onze gebakken klinkers bieden we een breed scala aan overige bestratingsopties. Van natuursteen tot betontegels, ons assortiment is ontworpen om aan al uw wensen te voldoen. Dankzij ons eigen vervoer kunnen wij snelle levering garanderen, zodat uw project nooit stil hoeft te liggen.

Bezoek onze website om het volledige assortiment te bekijken en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw tuin, terras of oprit te transformeren.