Betontegels
 

Betontegels

Betontegels zijn veelzijdig, waardoor ze ideaal zijn voor verschillende ontwerpstijlen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten, vormen en kleuren, waardoor u kunt kiezen voor een ontwerp dat perfect aansluit bij uw esthetische voorkeuren.

Een van de voordelen van betontegels is dat ze  zware belastingen weerstaan wat ze perfect maakt voor opritten.

Betontegels zijn een kosteneffectieve optie voor zowel grotere als kleinere oppervlakken, in vergelijking met natuursteen of keramische tegels. Ze bieden een goede balans tussen duurzaamheid en betaalbaarheid.

VSB Sierbestrating biedt ook andere bestratingsmaterialen zoals oude en nieuwe klinkers. Oude klinkers bieden een traditionele uitstraling met een rijke historische context, terwijl nieuwe klinkers een meer uniforme look hebben met moderne fabricagetechnieken.

Of u nu op zoek bent naar een moderne uitstraling, duurzaamheid of kostenefficiëntie, betontegels zijn een uitstekende keuze voor uw bestratingsbehoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies.

Graphy black 60x60x4
20,95 exclusief BTW
25,35 / m2
Standaardtegel
31,49 exclusief BTW
38,10 / m2
Schellevis tegel
48,26 exclusief BTW
58,40 / st.
Graphy grey 60x60x4
20,95 exclusief BTW
25,35 / m2

Vraag en Antwoord:

1. V: Wat zijn betontegels?
A: Betontegels zijn bestratingsmaterialen gemaakt van een mengsel van cement, zand, grind en water, dat wordt gegoten in mallen en vervolgens uitgehard.

2. V: Wat zijn de voordelen van betontegels?
A: Betontegels zijn duurzaam, betaalbaar, en verkrijgbaar in diverse kleuren en texturen. Ze kunnen goed tegen zware belasting en vereisen weinig onderhoud.

3. V: Welke ontwerpmogelijkheden bieden betontegels?
A: Betontegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse ontwerpen, van strak modern tot klassiek en traditioneel.

4. V: Zijn betontegels geschikt voor opritten?
A: Ja, betontegels zijn sterk genoeg voor opritten en andere gebieden met zwaar verkeer, mits ze correct worden gelegd op een stabiele ondergrond.

5. V: Hoe onderhoud ik betontegels?
A: Betontegels vereisen doorgaans weinig onderhoud. Regelmatig vegen volstaat meestal.

6. V: Zijn betontegels vorstbestendig?
A: Ja, mits goed gelegd en onderhouden, zijn betontegels vorstbestendig. Ze kunnen goed tegen de Nederlandse winters.

7. V: Wat is het verschil tussen betontegels en natuursteen tegels?
A: Betontegels zijn onderhevig aan kleurvervaging, terwijl natuursteen tegels hun kleur behouden.

8. V: Hoe lang gaan betontegels mee?
A: Als de kleurvervaging geen probleem is hebben ze over het algemeen een lange levensduur, afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal en het leggen. Goed onderhoud kan hun levensduur verlengen.

9. V: Kunnen betontegels gerecycled worden?
A: Ja, betontegels kunnen worden gerecycled. Gebroken tegels kunnen worden vermalen tot aggregaat voor nieuwe betonproducten.

10. V: Kunnen betontegels worden gebruikt voor binnenvloeren?
A: Ja, betontegels kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Ze zijn geschikt voor binnenvloeren, zoals in industriële ruimtes of moderne woonhuizen, vanwege hun duurzaamheid en onderhoudsgemak.